17 april 2010

2 mei Open Dag De Hooghe Acker

Op zondag 2 mei opent De Hooghe Acker mensport in Annen van 13.00-17.00 uur haar deuren voor belangstellenden.

Deze open dag wordt opgeluisterd door leden van de mensportvereniging De Drentsche Aanspanning zodat u het gehele mensportterrein in optima forma in gebruik kunt zien en tegelijkertijd van een fantastische demonstratie (vaardigheid en marathon) kunt genieten.
De recent gereedgekomen pub met hoog gelegen terras biedt u daarbij een schitterend overzicht over het terrein en het parcours. Ook kunt u zich deze middag laten voorlichten over de mogelijkheden voor training en/of menvakantie.

Het adres van De Hooghe Acker is:
Eexterweg 14, 9468 TH in Annen.

Voor meer informatie, kijk op: www.dehoogheacker.nl.

U bent van harte welkom en de toegang is uiteraard gratis!

 

De Hooghe Acker, het mensportbedrijf van tandemrijder Han Gankema, is een sfeervolle mensport-accommodatie met volop faciliteiten voor een succesvolle training van menner en paarden, of voor een geslaagde menvakantie. Het 5 hectare grote terrein is, met zijn fraaie landschappelijke inpassing, gelegen op de Hondsrug en aan de rand van Nationaal Park De Drentsche Aa. De directe omgeving biedt uitgelezen mogelijkheden voor buitenritten en conditietraining. Vanaf het terrein rijdt u direct de bossen in. De accommodatie zelf biedt naast een rijhal en een groot trainingsveld een dressuurveld met wedstrijdafmetingen. Ook vaste hindernissen en een waterpartij ontbreken niet.