19 juni 2017

Altenfelden: De winnaars

Afgelopen weekend vond onder zonnige weersomstandigheden de internationale menwedstrijd in het Oostenrijkse Altenfelden plaats. Ruim 80 menners kwamen aan de start op de terreinen van gastheer Josef Leibetseder. De jury stond onder leiding van de Pool Stefan Keszycki, zijn landgenoot Marek Zaleski tekende voor de parcoursbouw.


Leonhard Risch won bij de enkelspan paarden, voor dressuurwinnares Marisa Rössler en de Zwitserse Andrea Bieri
Foto: Sonja Bauer

Miha Tavcar maakt zich op voor het WK in eigen land in september en bewees uitstekend in vorm te zijn. Hij won de tweespanrubriek, voor Marco Freund en marathonwinnaar Miroslav Matuska
Foto: Sonja Bauer

Jiri Nesvacil won de vierspanrubriek die met 4 deelnemers het minst druk bezet was. Ewald Wurm en Andreas Ruschitzka eindigden achter hem.
Foto: Sonja Bauer

Niels Grundmann (archieffoto) won de dressuur in de 3* enkelspan ponyrubriek en gaf de leiding niet meer uit handen. Rebecca Nick en Niels' zus Pia werden resp. tweede en derde. De 2* rubriek werd prooi voor de Duitse Carolin Horst.
Foto: Rinaldo de Craen

Birgit Kohlweiss won bij de tweespan pony's, voor Severin Baldauf en Minden organisator Christof Weihe, die met twee spannen aan de start kwam.
Foto: Sonja Bauer

Marathonwinnaar Yannik Scherrer bleef dressuurwinnaar Vilmos Jámbor en Máté Rohr voor bij de vierspan pony's. Jaqueline Walter werd tweede in de dressuur, maar kiepte om in de marathon
Foto: Sonja Bauer

Klik hier voor de uitslagen.

Klik hier voor de foto’s.