13 juni 2016

Anne Zaayer én Kimberley van Ede getrouwd

Op vrijdag 10 juni moest een groot gedeelte van de Nederlandse menwereld zich verdelen, want enkelspan ponymensters Anne Zaayer en Kimberley van Ede traden beiden op deze prachtige dag in het huwelijk!

Anne trouwde op vrijdag in het Betuwse Lienden met haar Ton van der Ven. Het bruidspaar werd gereden door Saskia van Heesch en haar partner Theo Poos met hun prachtige schimmels.

Anne rijdt al een aantal jaren klasse 4 met haar 16-jarige New Forest ruin Ravell. Samen met Ton van der Ven vormt ze een vast team. De meest recente wedstrijden zijn CAI2* in Ermelo en CAI3* in Dillenburg waar zij uitstekend presteerden.
 

Kimberley en Evert-Jan van Veldhuisen trouwden in het Gelderse Lunteren. Het paar werd gereden door Kimberley’s vader, die koetsier is bij Heineken. Met de postkoets voortgetrokken door twee Shires van Heineken werden Kimberley en Evert-Jan met hun neefjes en nichtjes naar hun trouwlocatie gereden. Voor Kimberley was het uiteraard heel speciaal om door haar eigen vader gereden te worden.

Ook Kimberley draait al een aantal jaren mee in de klasse 4 met haar pony Habibi’s Vladi Sereno, waarmee zij steeds mooie resultaten wist te behalen.

Beide mensters maakten eerder deel uit van het KNHS Perspectieventeam Mennen.

De Hoefnet redactie wenst beide paren enorm veel geluk!