3 augustus 2014

Beesd: mooie prestaties in klassen 1, 2 en hobby

Afgelopen weekend heeft menvereniging Waal en Linge er weer alles aan gedaan om ook voor klassen 1, 2 en hobby een mooie samengestelde menwedstrijd neer te zetten. Het weer werkte goed mee. Op donderdag reden deze rubrieken hun dressuur en vaardigheid, vrijdag streden ze in de marathon met zes hindernissen.


Bij de hobby klasse zat het Alfons Kosterman niet mee. Hij sloeg om in de vaardigheid, gelukkig zonder ernstig letsel voor menner en paard. Marcel Hermans werd bij de enkelspan pony klasse 1 de winnaar. Bij de enkelspan pony klasse 2 ging Sanne Loman als winnares naar huis. Bij de enkelspan paard klasse 1 verliep de wedstrijd het beste voor Aad van Marwijk ook hij verdiende de eerste prijs met Kyra. Helaas liep het voor Ad van Zandwijk (enkelspan paard klasse 2) niet zo goed af in de marathon. Hij bedacht zich in de waterbak en nam een andere route. Hierdoor sloeg hij om en werd hij geëlimineerd. Paul Jansen mocht in deze rubriek de eerste prijs in ontvangst nemen.
Pamela Zwanenburg werd eerste in de rubriek tweespan pony klasse 1. Bij de tweespan pony klasse 2 was de winst voor Melanie van de Bunt. Voor de tweespan paarden klasse 1 en 2 werden dit respectievelijk Stijn Vos en Daniel Dekkers. De vierspan pony klassen 1 en 2 werden samengevoegd en daar werd de winst gepakt door Brenda Andeweg (klasse 1). In de hobby klasse werd de eerste prijs enkelspan paard mee naar huis genomen door de penningmeester van menvereniging Waal en Linge Bertie van Rooijen. Bij de tweespan paarden hobby klasse werd Rob Vogelpoel eerste.

Klik hier voor alle uitslagen