29 juni 2020

Beoordelings- en meetmoment D+V in IJsselmuiden

Op zaterdag 27 juni organiseerde menvereniging De Kroonmenners op de nieuwe accommodatie in IJsselmuiden een meetmoment dressuur en vaardigheid.

In de ruime buitenmanege van 100 x 44 meter was een keurige dressuurbaan opgesteld waarin de dressuurproeven gereden werden. In alle klassen werd er serieus om de punten gereden.

In de binnenmanege van 70 x 35 meter stond een mooi vaardigheidsparcours opgesteld met logische lijnen maar met verraderlijke bochtjes. Veel deelnemers moesten één of meer balletjes laten rollen, maar voor zowel de mini-paardjes met sulky als voor een vierspan pony was een foutloos parcours haalbaar.

Een prima geslaagde en gezellige eerste test voor de deelnemers, de nieuwe accommodatie en ook voor ‘De Kroonmenners’ die voor het eerst sinds jaren weer een dressuur en vaardigheid – “wedstrijd” organiseerden.

In de komende maanden worden er meerdere dressuur en vaardigheid meetmomenten / wedstrijden en een mini-marathon op deze locatie georganiseerd, dus houd de kalender in de gaten.

Klik hier voor de uitslagen