25 november 2020

Black Friday Deal bij Gregor Melsen

Van donderdag 26 november 17:00 uur tot en met zondag 29 november 00:00 uur is het Black Friday bij Gregor Melsen! Tijdens Black Friday krijg je bij een besteding vanaf €100,00 in de webshop of in de showroom* in Numansdorp een paar heerlijk warme gevoerde winterhandschoenen van het merk Ideal Equestrian t.w.v. €39 kado!

Bij Gregor Melsen ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van een nieuwe koets, marathonwagen, trailer of aanhangwagen. Stel je nieuwe koets geheel naar wens samen! Je kunt er tevens terecht voor al je onderhoud en reparaties aan koets, trailer en aanhanger.
Door Gregors jarenlange ervaring in de mensport weet hij als geen ander wat er nodig is om je veilig en met veel plezier op de weg te houden.

In de showroom in Numansdorp is alles verkrijgbaar wat je nodig hebt om je paard te verzorgen en de mensport te beoefenen. Gregor Melsen is dealer van Ideal Equestrian tuigen van super kwaliteit en heeft tevens diverse materialen op voorraad.

Uiteraard vind je alle producten ook in de webshop.

Klik hier voor meer info.

*Let op! Vrijdag 27 november is de showroom geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Het adres: Edisonstraat 2, 3281NC NumansdorpAuteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.