13 november 2014

Boyd Exell keert terug naar Ermelo

Na het zeer succesvolle KNHS Rondje Instructie in het voorjaar van 2013 keert drievoudig Wereldkampioen Boyd Exell in 2015 terug naar Ermelo. Op woensdagavond 11 maart verzorgt de paardensportman pur sang wederom een avondvullende menclinic op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

De Australische vijfvoudig Wereldbekerkampioen heeft zijn sporen in de mensport ruimschoots verdiend. Tijdens de Wereldruiterspelen in Normandië in september won hij voor de derde opeenvolgende keer de wereldtitel. Eerder dit jaar werd hij voor de vijfde keer gekroond tot wereldbekerkampioen. Exell won meerdere keren de prestigieuze internationale vierspanwedstrijd in Aken en is winnaar van tal van grote internationale menwedstrijden als Windsor, Beekbergen en Breda.

Het KNHS Rondje Instructie wordt gehouden op 11 maart in de Amaliahal. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. De entree is € 15,- per persoon. Vanaf begin december kunnen de kaarten besteld worden via internet. Vragen kun je mailen naar: [email protected]