29 juli 2019

Bram Chardon wint Summer Tour driving event Samorin

In het gloednieuwe, reusachtige sportcomplex X - Bionic in Samorin (Slowakije) heeft Bram Chardon afgelopen weekend het indoor / outdoor - driving event op zijn naam gezet. Linksvoor had hij zijn nieuwe paard Hector (van József Dobrovitz) ingespannen.

Zes topmenners uit vijf verschillende landen waren uitgenodigd deel te nemen aan de wedstrijd tijdens deze Summer Tour. Bram Chardon, Glenn Geerts, Chester Weber, vader en zoon Dobrovitz en Georg von Stein streden tegen elkaar in het X-Bionic® Equestor Sphere, onderdeel van het grootste en modernste sportcomplex van Europa, dat trainingsfaciliteiten biedt aan 25 Olympische disciplines. Beide rondes werden door Chardon gewonnen.
Het paardensportcomplex is enorm met acht enorme terreinen (waaronder drie banen op gras, twee indoorhallen en drie zand-arena’s), een 1,6 kilometer lange galopbaan en 680 naar FEI-standaard uitgeruste paardenboxen.

Op zijn Facebook-pagina schrijft Chardon: “Unieke locatie en een uitstekende gelegenheid voor de promotie van de mensport!”

Klik hier voor de uitslagen.


foto's van Facebook