21 november 2014

CAI Beekbergen 2015 gaat definitief door!

De internationale menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn 2015 gaat definitief door! Van 16 tot en met 19 juli staan de terreinen van Riant Equestrian Centre van Mieke van Tergouw in Beekbergen in het teken van de mensport. De twee-en vierspan paarden strijden in een internationale wedstrijd op 3-sterren niveau. Voor de enkel-, twee-en vierspanponymenners wordt een nationale wedstrijd uitgeschreven met enkele internationale gasten.


“Ik ben blij dat we nu al kunnen zeggen dat de wedstrijd doorgaat,” vertelt Mieke van Tergouw. “Nu kan iedereen er in zijn planning voor volgend jaar rekening mee houden.”
Het Paardenspektakel Beekbergen wordt in 2015 na een jaar van afwezigheid voor de 29ste keer georganiseerd. De wedstrijd begint op woensdag 15 juli met de veterinaire keuring voor de internationale rubrieken. Op donderdag 16 en vrijdag 17 juli staat de dressuur op het programma, op zaterdag 18 juli volgt de spectaculaire marathon. Op zondag 19 juli vindt de afsluitende vaardigheidsproef plaats waarna de winnaars van 2015 worden geëerd op het prachtige hoofdterrein van Riant.