25 augustus 2019

Chapeau! voor Ties van Gog

Tijdens de samengestelde menwedstrijd in Oirschot kreeg Ties van Gog de Chapeau! uitgereikt. Deze ereprijs van de Stichting Bevordering Wedstrijdmensport is bedoeld om mensen die op de achtergrond veel voor de mensport betekenen, voor het voetlicht te halen.

Ties van Gog ontving de trofee uit handen van Gemma Verstegen
Foto: Sandra Sukel

Ties van Gog kreeg de Chapeau! uitgereikt uit handen van Gemma Verstegen die in 2018 namens de Nederlandse rekenkamer de trofee in ontvangst mocht nemen. Wie de Chapeau ontvangt, wordt bepaald door de Stichting samen met de laatste winnaar.

Ties is zeer actief in de mensport, hij is regelmatig op menwedstrijden aanwezig als hoofd hinderniswaarnemer en organiseert zelf wedstrijden. Zo is hij onder meer verantwoordelijk voor de minimarathons in Geldrop, de Eerste Geldropse Mencompetitie en de samengestelde menwedstrijd in Geldrop. Wat hem typeert is zijn bescheidenheid. Op de achtergrond doet hij ongelooflijk veel voor de mensport. Ties is ook nationaal parcoursbouwer en draagt op vele manieren een flink steentje bij aan de mensport in Nederland, waarvoor dank!

 

Winnaars Chapeau

1999: Fred Kevenaar
2000: Jan Cornelissen
2001: Henk vd Westerlo
2002: Willy Kokke
2003: Joan Backer
2004: Paul van Geloven
2005: Rita Hoefnagels
2006: Marja Angenent
2007: Cindy Timmer
2008: Jo Lauvenberg
2018: Nederlandse rekenkamer
2019: Ties van Gog

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.