6 juni 2015

Chester Weber op sponsordag Weusthof

Mark Weusthof houdt zondag 7 juni zijn jaarlijkse sponsordag. Als gebruikelijk presenteert hij bij die gelegenheid zijn vierspan voor het komende seizoen. Nieuw bij de bijeenkomst van de Stichting Twents Vierspan Theo Weusthof is het mencafé, waarbij behalve de menner uit Rossum zelf drie gasten aanschuiven voor een rondetafelgesprek. Dat zijn de Amerikaanse wereldtopper bij de vierspanrijders Chester Weber, meervoudig nationaal kampioen tuigpaarden en hackneys Lambertus Huckriede en dierenarts Jan Greve.


Foto: Marie de Ronde-Oudemans


Foto: Krisztina Horváth

Chester Weber is geregeld op bezoek bij Mark Weusthof, die als zijn trainer fungeert op het onderdeel marathon. De Amerikaan is momenteel de belangrijkste uitdager van wereldkampioen Boyd Exell uit Australië en eindigde vorig jaar bij het WK in Caen als tweede. Dit jaar won hij net als vorig jaar de menwedstrijd in Windsor, in 2014 schreef hij die in Saumur en Aken op zijn naam.

Lambertus Huckriede is een fenomeen in de tuigpaardensport, waarin hij de ene nationale titel na de andere aaneenrijgt. Jan Greve is behalve bekend dierenarts, in welke hoedanigheid hij ook nationale selecties in meerdere disciplines bijstond, een verwoed menner.

Klik hier voor meer informatie.