20 maart 2014

Clinic ‘Door de ogen van de jury’ in Hulshorst

Op vrijdagavond 4 april organiseert Menverening Noord Veluwe in manege De Bullen Enk te Hulshorst de clinic ‘Door de ogen van de jury’. Deze clinic wordt verzorgd door het jurylid Peter Bonhof en instructrice Itz Grijpstra. De menners en aanwezigen worden meegenomen in het beeld dat de jury heeft van een combinatie dat de dressuurproef rijdt.

De deskundige jury en instructeurs geven aanwijzingen en verbetersuggesties aan de menners, waardoor dit een leerzame avond is voor menners die wedstrijden rijden of overwegen dit te gaan doen.
Peter Bonhof is een bekend, erkend en geliefd jurylid die zeer regelmatig op een groot aantal internationale menwedstrijden deel uitmaakt van het jurycorps. Hij heeft door de FEI de O-status toegekend gekregen, dit is de hoogste status die een FEI-official kan krijgen. Naast het jureren verstaat Peter Bonhof zijn vak als instructeur als de beste, evenals zijn collega Itz Grijpstra. Zij verzorgt al 25 jaar de instructie van de menlessen op vrijdagavond van Menvereniging Noord Veluwe.

Klik hier voor meer informatie