4 maart 2018

Combinaties Paard&Koets clinic Marlon van Wissen gezocht

Tijdens de clinic ‘verbeter je dressuurproef in harmonie met je paard’ op Paard&Koets in Kronenberg gaat trainer en coach van dressuurruiters Marlon van Wissen ruiters begeleiden om in harmonie met hun paard tot een mooie en sportieve prestatie te komen in de ring. Voor zaterdag 21 en zondag 22 april is de organisatie op zoek naar combinaties die mee willen rijden in de clinic van Marlon.

Terwijl je de proef rijdt beoordeelt Marlon je prestatie en voorziet ze je live van commentaar, waarbij ze aan het publiek uitlegt waar een jury precies op let.
Ook wordt er tijdens de clinic aandacht besteed aan zelfreflectie en lichaamscontrole van de ruiters.

Marlon van Wissen is naast trainer en coach ook Grand Prix-jurylid, docente van de KNHS-instructeursopleidingen en zware tour amazone.  Ze is regelmatig jurylid op grote evenementen, selectiewedstrijden en kampioenschappen.

 Meedoen?

Heb jij interesse om hieraan deel te nemen? Meld je dan aan voor eind maart door een mail te sturen naar [email protected] met daarin je naam, leeftijd, adres- en contactgegevens, het niveau dat je rijdt en een filmpje. Dit kan een filmpje van een proef zijn, maar laat daarnaast in het filmpje zien waarom je graag aan de demonstratie wilt deelnemen en hoe je door Marlon geholpen wil worden. Leg in het filmpje ook uit waarom je graag meer harmonie wilt met je paard en hoe je als ruiter bereid bent om aan jezelf te werken om een betere samenwerking met je paard te krijgen.

Klik hier voor meer informatie over Paard&Koets.