5 september 2020

De inschrijving voor Men Indoor Competitie (M.I.C.) Nijkerk is geopend

Omdat vanwege Corona de populaire menindoor in Nijkerk niet door kan gaan heeft Menclub De Lange Boom deze editie gekozen voor een opzet in de vorm van een competitie. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend.

De competitie voor pony’s bestaat uit 2 wedstrijddagen: 31 oktober 2020 en 9 januari 2021 met een finaledag op 20 maart 2021. De competitie paarden en jeugd bestaat ook uit 2 wedstrijddagen: 14 november 2020 en 13 februari 2021 met een finaledag op 20 maart 2021.

De spelregels van MIC Nijkerk

– Je rijdt, verdeeld in groepen, 2 keer het parcours. Ook tijdens de finale.

– Je kan er ook voor kiezen om maar aan één wedstrijddag deel te nemen. Maar om voor de finale in aanmerking te komen dien je deel te nemen aan beide wedstrijddagen.

– Elke rijder mag per wedstrijddag aan 1 rubriek deelnemen. Dit om zoveel mogelijk menners de kans te geven om te kunnen deelnemen.

– Er is geen prijsuitreiking tijdens de competitiedagen, alleen tijdens de finale.

– Van de hoogst geplaatsten over 4 parcoursen komt minimaal 1 op de 4 combinaties per rubriek terug in de finale. Alle finalisten starten dan met een schone lei.

Aanvullende informatie

Er wordt gereden onder het KNHS Wedstrijdreglement Mennen Minimarathon. Inschrijfgeld € 20,00 per deelnemer, per wedstrijddag. Het inschrijfgeld kan bij aanmelding op het secretariaat alleen worden voldaan per pin.

De organisatie houdt zich aan de COVID-19 regels die op het moment van de wedstrijd gelden. Tegen die tijd wordt u daar nader over geïnformeerd.

Lees hier alle informatie

Eventuele vragen kunnen alleen gesteld worden per mail: [email protected]

Via deze link kun je inschrijven.

Let op! Binnen 5 werkdagen na het verzenden van je aanmelding, ontvang je pas een bevestiging van de inschrijving (dus niet direct na verzending van je inschrijving).Foto: Marcel van den Bos