26 november 2020

Diverse trainingsmogelijkheden minimarathon

Wie zin heeft om ondanks het gebrek aan wedstrijden toch minimarathon te trainen, kan op verschillende plaatsen terecht. Een aantal accommodaties biedt menners een extra trainingsgelegenheid.


Zeewolde

Bij Stal Hulkesteijn in Zeewolde staat momenteel in de ruime buitenpiste een minimarathon parcours opgesteld. Daar kun je met of zonder begeleiding heerlijk trainen. Wie gebruik wil maken van deze mogelijkheid kan contact opnemen met stal Hulkesteijn via info@stalhulkesteijn.nl of een PB via Facebook .

Domburg 5 december

In Domburg is op 5 december de mogelijkheid om in de overdekte hal van Domburg Holiday Resort in groepjes van 2 menners tegelijk te trainen. Er staat een indoormarathonparcours en de instructie is in handen van Christiaan Provoost. Kosten zijn 30 euro per aanspanning, aanmelden via prohin@zeelandnet.nlBenningbroek 12 december

Zaterdag 12 december staat er een volledig indoor marathon parcours bij de Noorderkoggenruiters in Benningbroek. Je kunt het parcours 2 keer rijden tegen een prijs van € 20,- (gratis voor leden van de eigen club) Uiteraard zal er volgens de huidige maatregelen van de KNHS gereden worden. Dus geen toeschouwers en na het rijden moet je meteen weer naar huis gaan. Elke deelnemer mag 1 groom meenemen. Aanmelden per mail: mariannewijdenes@hotmail.com.