26 december 2019

Drie grote wedstrijden in 2020 bij De Sterruiters Haaksbergen

Menclub De Sterruiters organiseert komend jaar drie grote wedstrijden in Haaksbergen: een dressuur - vaardigheid wedstrijd op 13 april (Tweede Paasdag) , de SWM op 30 en 31 mei en het dressuur - vaardigheid Districtskampioenschap van Mendistrict Oost op 4 juli .

De dressuur – vaardigheid wedstrijd op 13 april vormt de aftrap voor de Achterhoek Bokaal Mencompetitie van Regio Mennen Achterhoek, een competitie van vier wedstrijden in Mendistrict Oost.
Naast de Achterhoek Bokalen wordt dit jaar ook weer de Bixie-bokaal voor de jeugdmenners uitgereikt. De wedstrijd is opengesteld voor de klassen L, M en Z en de impulsrubriek.

Klik hier voor meer informatie over de D&V – wedstrijd

De SWM vindt plaats op zaterdag 30 en zondag 31 mei. De wedstrijd is opengesteld voor de klassen L, M en Z en heeft ook een impulsrubriek. De komende editie zijn er stallen op het terrein beschikbaar voor de deelnemers.

Klik hier voor meer informatie over de SWM Haaksbergen

Op zaterdag 4 juli wordt er gestreden tijdens de Districtskampioenschappen in de disciplines dressuur,  vaardigheid en de Kür op Muziek. Deze wedstrijd is ook het selectiemoment voor de Hippiade Mennen.

Klik hier voor meer informatie over het DK Haaksbergen