28 januari 2018

Driedaags SWM Nijkerkerveen aangewezen voor FEI proef enkelspannen

Van 22 tot en met 24 juni wordt er in Nijkerkerveen, op en rond de terreinen van Ruitersportcentrum Kraaij voor het eerst een driedaagse samengestelde menwedstrijd gehouden. Deze wedstrijd is opengesteld voor alle klassen.

De dressuur vindt plaats op vrijdag, de marathon op zaterdag en afsluitend op zondag de vaardigheid, zoals bij internationale wedstrijden.

Deze wedstrijd is, in overleg met de bondscoach, opengesteld om de deelnemers enkelspan paard en pony een extra mogelijkheid te geven om de FEI-dressuurproef te rijden. Het betreft hier geen observatiewedstrijd. De benodigde dressuurring van 40×100 meter wordt uitgelegd op een eb- en vloedbodem; een uitstekende gelegenheid voor de hogere klassen om eens in FEI – omstandigheden te rijden. Als je de FEI-dressuurproef wilt rijden dit dan graag duidelijk bij inschrijving aangeven!

De afsluitende vaardigheid zal uitdagend, beslissend maar voor iedereen te doen, gebouwd worden.

Er is een mogelijkheid tot overnachten en boxhuur. Inschrijven kan vanaf vandaag en uitsluitend via MijnKNHS, waarna de deelnemers een apart invuldocument per mail toegestuurd krijgen.

Klik hier voor meer informatie