19 januari 2016

Voorbereidingen Driving De Achterhoek in volle gang

In december hebben we er al over bericht; voor het eerst in de Achterhoekse geschiedenis wordt er een indoorwedstrijd op World Cup niveau gehouden en wel op 20 februari. Sinds de eerste aankondiging is er veel gebeurd. Dat was ook wel nodig, want binnen twee maanden een indoorwedstrijd op wereldklasseniveau neerzetten is behoorlijk ambitieus te noemen!


De afgelopen twee maanden zijn er veel sponsoren benaderd, is er met de deelnemers gecommuniceerd en waren er veel overleg-rondes met de beheerders van Paardensportcentrum Lichtenvoorde. Op dit moment werkt de organisatie aan de aankleding van het geheel, het beantwoorden van de wensen van de
sponsoren en menverenigingen, en het onderhouden van de contacten met de deelnemers.

Tussen de klasses tweespan- en vierspan paarden is er een showprogramma omtrent de Gelderse top-hengst Alexandro P en zijn nakomelingen. Alexandro P, zoon van de keurhengst Koss, staat te boek als vader van veel Gelderse keuringstoppers.
Daarnaast is er de exclusieve verloting van een dekking door Alexandro P, evenals de verloting van diverse trainingen door gerenomeerde rijders, paardendekens etcetera.

De avond begint om 19:00 uur, de toegang is gratis!

Klik hier voor meer informatie