18 juni 2018

Eerste nationale titel voor Daniel Schneiders in Altenfelden

Tijdens zijn eerste internationale optreden onder Oostenrijkse vlag won Daniel Schneiders afgelopen weekend de driesterren-wedstrijd in het Oostenrijkse Altenfelden en wist gelijktijdig zijn eerste nationale kampioenschapstitel voor zich op te eisen. Bij de enkelspan paarden ging de titel naar Rudolf Pirhofer, Lukas Baldauf won de nationale strijd bij de enkelspan pony's.

Daniel Schneiders won de marathon en de vaardigheid en bleef Andreas Ruschitzka voor in zowel het internationale klassement als in het Oostenrijks vierspankampioenschap. Jiri Nesvacil werd derde in de CAI3*, Christian Schlögelhofer won brons in het kampioenschap.
Foto: Sonja Bauer

Rudolf Pirhofer won de driesterren-wedstrijd én werd gekroond tot Oostenrijks kampioen. Het zilver ging naar Marisa Rössler, het brons naar David Hötsch. Bartek Kwiatek werd tweede in het internationale klassement, voor Michael Barbey.
Foto: Sonja Bauer

Lukas Baldauf won goud bij de enkelspan pony's, Rebecca Nick (archieffoto) werd reservekampioen en Severin Baldauf mocht plaatsnemen op de derde trede. Het drietal domineerde tevens de internationale wedstrijd in deze rubriek.
Foto: Krisztina Horváth

Klik hier voor alle uitslagen.