23 October 2015

ADS President’s Award for Gerard Paagman

Ieder jaar reikt de voorzitter van de American Driving Society een Award uit aan een persoon die veel voor de mensport betekent. Dit jaar viel de keuze van voorzitter Mike Arnold op de in Canada woonachtige Nederlander Gerard Paagman. Paagman is heel bekend vanwege zijn werk met CAN Drive, Ideal Tuigen, The House of Friesians en meest recentelijk The Caravan - een indrukwekkende reis van Californië naar Florida met paarden.
Paagman hield onlangs een presentatie tijdens het formele diner van de ADS leden over de documentaire die in de maak is over The Caravan. Filmmaakster en menster Margot McMaster reisde met Paagman en de overige menners mee om deze schitterende reis op film vast te leggen.

De aanwezigen waren diep onder de indruk van de prachtige beelden en van de emotionele woorden van Paagman over de ontstane hechte band tussen de groepsleden van The Caravan: "We begonnen aan deze reis als vrienden en we eindigden als familie."

Toen Paagman klaar was met zijn presentatie werd hij door Mike Arnold verrast met de Award: "Ik heb wel een traantje laten rollen toen ik de American Driving Society Inc. Presidents Award kreeg! Ik voel me om meerdere redenen een zeer bevoorrecht mens."

Klik hier voor de video van Margot McMaster