6 June 2015

Vecsés: Lázár brothers in the lead after two days

Onder tropische omstandigheden werd vandaag in Vecsés de marathon gereden. Er werden risico’s genomen en zo verloor József Dobrovitz sr. een groom. Bijna overkwam IJsbrand Chardon het zelfde bij het uitrijden van hindernis 3. Ook de groom van Aken-winnaar Glenn Geerts kon ternauwernood aan boord blijven in één van de obstacles. 


Photo: Krisztina Horváth


Photo: Krisztina Horváth

Alle Nederlandse vierspanrijders reden snel en soepel. Maar de Hongaren voelen zich natuurlijk als een vis in het water op eigen terrein en zo was Zoltán Lázár weer de winnaar en verwees Chardon ook in de marathon naar de tweede positie. De onderlinge verschillen in de marathon waren klein. Koos de Ronde boekte het zesde resultaat, maar de gehele individuele top 5 is het zelfde als gisteren.
Morgen staat de vaardigheid op het programma. Lázár heeft één balletje voorsprong op Chardon. Koos de Ronde staat nog steeds in derde positie, op vijf punten achter Chardon.
In het landenklassement staat Nederland nog steeds aan de leiding, maar het verschil met de Hongaren bedraagt slechts één punt. Dat belooft een spannende ontknoping in het laatste onderdeel.

Klik hier voor de uitslagen.

Klik hier voor het fotoalbum.Photo: Krisztina Horváth


Photo: Krisztina Horváth