11 oktober 2019

Euregio Indoor Mennen Denekamp op 9 en 10 november

In het weekend van 9 en 10 november staat de 24ste editie van het Euregio Indoor Mennen Denekamp op het programma. Manege De Zonnebeek en het parcours worden sfeervol aangekleed met als thema 'Pirates of the Caribbean'.

Zaterdagochtend om 08.00 uur starten de Twente Cup rubrieken met daarin de enkelspan en tweespan pony’s en de enkelspan paarden. De wedstrijden gaan over twee manches, waarbij het resultaat over beide omlopen de plaatsing voor de Twente Cup bepaalt. Bij meer dan zestig inschrijvingen wordt de rubriek enkelspan paarden verplaatst naar de vrijdagavond.
Op zaterdagavond rijden vanaf 17.30 uur de beste vier deelnemers uit iedere rubriek in de finales.

De vertrouwde internationale rubrieken vierspan pony’s en tweespan paarden blijven ongewijzigd en worden aansluitend aan de finalerubrieken verreden. Er is een zeer sterk deelnemersveld; in de rubriek vierspan pony’s zijn op dit moment al twaalf inschrijvingen met gerenommeerde namen als Marijke Hammink, Wout van Veluwe,  Michael Buggener, Kenny Kanora en Nick Weytjens. Ook bij de tweespan paarden klinkende namen als Mark Weusthof, Antonie ter Harmsel , Raymond Letteboer en Geert Dijkhof!

Op zondag vanaf 11.00 uur staat het oefenparcours op het programma: een mooie kans om in een professionele omgeving en parcours te werken aan je eigen zelfvertrouwen en dat van je paard. Parcoursbouwer Bennie Steenblik is net als vorig jaar de ontwerper van het parcours.

Inschrijven is nog mogelijk via de website. De toegang is gratis en er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven