22 september 2017

Extra informatie voor deelnemers en bezoekers SWM Tilburg

Dit weekend organiseert menvereniging De Postkoets de samengestelde menwedstrijd Tilburg. De eerste deelnemers zijn inmiddels gearriveerd op de terreinen in Landschapspark Moerenburg. De weersvoorspellingen zijn super en de hindernissen van parcoursbouwer Berry van den Bosch staan er prachtig bij!

Dit weekend (vanaf zaterdagochtend) is het wel even opletten als je richting het wedstrijdterrein rijdt. De wedstrijd is prima te bereiken, maar op een aantal plekken zijn de spoorwegovergangen afgesloten in verband met werkzaamheden.

Let vooral even op als je vanaf de A65/N65 komt: bezoekers en op-en-neer rijders kunnen te maken krijgen met afgesloten spoorwegovergangen bij Heukelom (Laag Heukelomseweg) en Berkel-Enschot (Streepstraat).
Het wedstrijdterrein is te bereiken door de Bosscheweg richting Tilburg te volgen. Ga vervolgens linksaf bij de stoplichten (Lovense Kanaaldijk/Hoevense Kanaaldijk). Blijf de weg vervolgen langs het kanaal en sla linksaf bij de kruising met brug (Oisterwijksebaan). Na circa 750 meter zie je het wedstrijdterrein liggen.

Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd


archieffoto