16 januari 2020

Functie en Fashion smelten samen in Travelin’ outdoor laarzen

De outdoor laarzen van Travelin’ zijn de meest complete laarzen voor alle weersomstandigheden. De laarzen zijn vervaardigd met waterafstotend leder aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde zijn de laarzen voorzien van een waterdicht membraam waardoor ze zowel waterdicht als ademend zijn. De natuur rubberen profielzolen geven de laarzen een uitstekende grip en zorgt voor optimaal comfort tijdens het lopen.

Travelin’ verkent en bewaakt de grenzen die het merk kenmerken. Het dynamische ontwerpersteam slaagt er steeds weer in om nieuwe dimensies toe te voegen aan de herkenbare Travelin’ stijl. Een stijl waarin ‘functie’ en ‘fashion’ met elkaar worden versmolten.Travelin’ iso-tech inlegzool

Tevens zijn de laarzen voorzien van de Travelin’ iso-tech inlegzool. Dit is een door Travelin’ speciaal ontwikkelde zool voor de outdoorlaarzen. Door een combinatie van hoogwaardige materialen staat de iso-tech inlegzool garant voor thermisch comfort. Door de iso-bescherming biedt de inlegzool een buitengewoon effectieve isolatie tegen de kou. Door deze technologie ben je zowel bij natte als bij extreem koude tempraturen verzekerd van warme voeten!Samenwerking met Europese fabrikanten

Alle dames-en herenschoenen van Travelin’ zijn vervaardigd uit Europees gelooid leder. Leer looien is een ambachtelijke Portugese traditie, gebaseerd op 200 jaar oude recepten en gecombineerd met hedendaagse technologie.

Een functionele laars moet aan de hoogste eisen voldoen en uit de beste materialen zijn vervaardigd. Travelin’ ontwikkelt deze laarzen samen met vooraanstaande Europese fabrikanten, die al meer dan 70 jaar ervaring hebben.

Klik hier voor de speciale acties