27 april 2015

Geslaagd menweekend Schalkhaar

Afgelopen weekend verschenen zo’n 34 combinaties aan de start van de jaarlijkse samengestelde menwedstrijd van rijvereniging Deventer’85 in Schalkhaar. De manege van familie Reilink was ook dit jaar weer het decor van de menwedstrijd.
Op de eerste dag van de wedstrijd werd de dressuur en de vaardigheid verreden. Het vaardigheidsparcours was dit jaar een lastige opgave voor veel menners. Zondag werd de marathon verreden met als hoogtepunt de spectaculaire waterhindernis in de binnenmanege. Ondanks de fikse regenbuien verschenen alle deelnemers met veel plezier aan de start.

Nora Schottert werd tweede in de tweespan pony hobbyklasse

In de hobbyklasse ging Dieneke Dijkhuis als een speer en eindigde dan ook als eerste in haar klasse. Bij de enkelspan pony’s klasse 2 in handicap met klasse 1 ging Marjolein Polling er met de eerste prijs vandoor. Francisca Lanke werd eerste in de enkelspan pony’s klasse 3. Bij de paarden won Henk Veurink in het enkelspan klasse 1 en John van de Broek in de klasse 3. Bij de tweespan pony’s klasse 1 in handicap met klasse 2 was Angelique van Ommen de beste dit weekend. In de klasse 3 bij de tweespan pony’s was Geert Pol onverslaanbaar voor zijn tegenstanders. In de klasse 2 tandem pony’s eindigde Dick Bolt op de eerste plaats en Paul Loman was de beste met zijn tweespan paarden in de klasse 3.


Klik hier voor de uitslagen.