30 juni 2014

Geslaagde eerste editie Menwedstrijd Nijkerkerveen 2014

Een regenbuitje van 10 minuten op zondagmorgen tijdens de start van de marathon was het enige vlekje op de fantastisch verlopen zonnige eerste editie van de samengestelde menwedstrijd bij RSC Kraaij in Nijkerkerveen.

De mooi aangelegde dressuurbanen en het vaardigheidsparcours, de prachtige nieuwe hindernissen met genoeg alternatieven en een mooi A-traject over het landgoed van drie eigenaren werden door de menners gewaardeerd met complimenten aan de organisatie.

Op zaterdagavond was er een briefing met een extra prijsuitreiking voor de beste van elke rubriek van de dressuur/vaardigheid. Aansluitend vond er een gezellige BBQ plaats waarvoor zich maar liefst 130 mensen hadden opgegeven.
Op zondag vond de marathon plaats, die prima verliep. Tijdens de prijsuitreiking na afloop was er een mooie wisselbeker voor de beste menner van het weekend. Deze beker, beschikbaar gesteld door de familie Kraaij van het gelijknamige Ruitersportcentrum Kraaij, is gewonnen door enkelspan paard klasse 3 menner Wim Veldboom.
Hij mag volgend jaar deze beker verdedigen.

Klik hier voor de uitslagen.