17 mei 2020

Grote internationale mensport enquête op komst

Binnenkort wordt er een grote internationale mensport enquête gelanceerd, ondersteund door drie toonaangevende mensportwebsites, waarvan Hoefnet er een is. De enquête wordt uitgeschreven door een internationaal bedrijf dat van plan is een grootschalige internationale menwedstrijd (CAI3*) te organiseren.

Krachten gebundeld

Eerdaags verschijnt er op Hoefnet, l’Attelage Français en Hippoevent een enquête in het Nederlands, Engels, Duits en Frans over de belangrijkste internationale menwedstrijden om zodoende alle Europese landen te bereiken.

Ervaringen op internationale menwedstrijden

Alle bezoekers van bovengenoemde websites, menners, juryleden, officials, organisaties, toeschouwers, journalisten etc. die in wat voor hoedanigheid dan ook op één of meerdere door hun geselecteerde internationale menwedstrijden zijn geweest, wordt gevraagd hun mening te geven. De enquête gaat over hoe je ervaringen waren op de betreffende wedstrijden.

De enquête is erg belangrijk voor de ontwikkeling van de mensport, die wel eens een enorme boost zou kunnen krijgen als deze sponsor instapt. Aarzel dus niet, door de enquête in te vullen lever je een belangrijke bijdrage aan dit bijzondere project.

Tot snel!

Binnenkort komen we met meer informatie, tot die tijd respecteren we de wens van het bedrijf om hun naam niet bekend te maken.

Het spreekt voor zich dat hoe meer mensen de enquête invullen, des te effectiever de resultaten zijn.

Meer informatie volgt snel!Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.