5 maart 2015

Horse Fair in Wenum-Wiesel

Op 6 en 7 maart organiseert het Apeldoornsch Gerij voor de 23ste keer de Horse Fair, een Koetsenmarkt in de Oranjehal aan de Bentweideweg in Wenum-Wiesel (Apeldoorn).


Op vrijdag 6 maart is de Horse Fair geopend van 17.00 tot 22.00 uur en zijn er verschillende demonstraties met ondermeer longeren, een Kür op muziek en een minimarathon met Shetland pony’s. Deze dag is ook manege de Cannenburgh uit Vaassen aanwezig met pony’s zodat de kinderen gratis kunnen ponyrijden. Op zaterdag 7 maart is er van 8.00 tot 10.00 uur een overdekte paardenmarkt. De Horse Fair is op zaterdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur na de paardenmarkt zijn er verschillende demonstraties, waaronder een barrelrace, carrousel van het Groninger paard, een hoefsmid en een minimarathon met Shetland pony’s. Op de Horse Fair vindt u alles wat met de men-en ruitersport te maken heeft, zowel tweedehands als nieuw.

De entree is € 3,- p.p., kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Kijk voor meer informatie op: www.apeldoornschgerij.nl.