19 april 2015

Horst: Arie Dibbits beste combinatie 1, 2, 3 wedstrijd

In Horst heeft enkelspan paard menner Arie Dibbits de wedstrijd winnend afgesloten en noteerde met zijn KWPN’er Dynamo het beste dressuur- en totaalresultaat van alle deelnemers.

Elsbeth Broekhuis was in dezelfde klasse 3  rubriek en overall de snelste marathonrijdster met haar schimmel Phiero. Bij de enkelspan pony’s (klasse 1, 2 en 3) was de grootste eer voor Mathilde Jutting. Ook zij legde, evenals Dibbits, met de dressuur de basis voor haar overwinning in deze grote rubriek. Constant Hendriks werd hier tweede, voor Mart Koerhuis.
Rudi Haepers was de beste bij de enkelspan paarden klasse 1 en 2, Maud Smedts won in deze groep de dressuur en werd totaal tweede.
In de tweespan pony rubriek klasse 1, 2 en 3 won perspectieventeamlid Melanie van de Bunt alle drie onderdelen. Danielle van der Vlis werd op enige afstand  tweede.
Hans Reitzema won de rubriek tweespan paard klasse 3, waar zijn snelle marathon veel aan bijdroeg.  Erik Evers mocht zich als tweede opstellen. Wim Verhoeven schreef de rubriek tweespan paard klasse 1, 2 op zijn naam.
Simone Dubbeldam was bij de vierspan pony’s niet te kloppen en werd bij alle drie onderdelen eerste.

Klik hier voor alle uitslagen