13 september 2019

Hongarije presenteert bid voor WK vierspannen 2022

Op woensdag 11 september presenteerde de Hongaarse Hippische Sportfederatie hun bid voor de organisatie van het WK vierspannen 2022 in Szilvásvárad.

De Hongaarse delegatie bestond uit András Uzsoky, directeur van de nationale stoeterij Szilvásvárad, en Zsuzsi Mitykó, secretaresse van de Hongaarse mencommissie. Zij presenteerden het bidproject en de video aan de FEI en gaven antwoord op de vragen.

General Secretary Sabrina Ibañez, de directeur van de veterinaire afdeling en vertegenwoordigers van de afdelingen IT, Communicatie, Legal, Financiën, Games Operations, Broadcasting en Mennen woonden de presentatie bij namens de FEI.

Hongarije was in het verleden al 13 keer succesvol gastheer van Europese-en Wereldkampioenschappen en de Hongaarse menners behoren tot de besten ter wereld met 103 FEI medailles, waaronder maar liefst 46 keer goud.

De FEI wijst het WK toe tijdens de General Assembly in november van dit jaar. De andere kandidaten zijn Rome/Verona (Italië),  Riyadh (Saudi Arabië) en Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) die voor meerdere disciplines een bid hebben ingediend.

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.