11 februari 2010

IJsbrand Chardon trekt tuigpaardenavond van Jumping Indoor Zuidlaren

De liefhebbers van tuigpaarden en mennen komen donderdagavond 11 februari aan hun trekken bij Jumping Zuidlaren. De organisatie van het indoor concours hippique in de Prins Bernhardhoeve heeft de derde dag van het prestigieuze paardensportfestijn gereserveerd voor deze fijnproevers.


Jumping Indoor Zuidlaren begint dinsdag 9 februari en belooft een evenement van allure te worden. Onder aanvoering van showdirecteur John Franke wordt de laatste hand gelegd aan een bijzonder sfeervolle arena. Het publiek krijgt comfortabele, ongeacht welke rang het zit, prettig zittende kuipstoeltjes aangeboden. Aan een van de korte zijden verrijst een bruin café, terwijl ook de sponsors en zakenrelaties op alle bijbehorende egards kunnen rekenen. Uiteraard ontbreekt ook het Strodorp met volop standhouders niet in de Prins Bernhardhoeve.
Alle informatie van Jumping Indoor Zuidlaren op www.jumpingindoorzuidlaren.nl
 

De wedstrijden in Zuidlaren worden LIVE uitgezonden via Uhorse.tv

De grote blikvanger op de affiche is IJsbrand Chardon, achtvoudig wereldkampioen bij de vierspannen. De 49-jarige crack op mengebied zal ook in Zuidlaren een vierspan leiden.
Chardon is niet de enige menner van groot kaliber die naar het Drentse paardendorp komt. Ook Dirk Mekkes en Jan Schep zullen hun vakmanschap vertonen in de tuigpaardenrubrieken.
Chardon komt niet alleen in de wedstrijd uit, ook verzorgt hij een geweldig spectaculaire clinic. Dat doen ook de stallen van Laarakkers en Mekkes.
De tuigpaardenavond begint om 19.00 uur.

Klik hier voor de startlijst en parcourstekening.