3 juni 2014

IJsbrand Chardon verrast publiek met optreden op Menevenement Oosterland

Het Benefiet Menevenement Oosterland kreeg zaterdag 31 mei totaal onverwacht topmenner IJsbrand Chardon aan de start.

Bram Chardon had zich opgegeven voor dit menevenement. Maar dat zijn vader zich hier presenteerde was een verrassing. IJsbrand zou volgende week rijden in Saumur, maar heeft dat moeten afzeggen vanwege blessures bij de paarden. In Oosterland reed hij met een nieuw paard voorop. "Wat we nu nodig hebben is klappend publiek en een speaker om het paard hiermee vertrouwd te maken,” aldus Chardon. Hij zei veel waardering te hebben voor dit Benefiet Menevenement: "Ik kom hier heel graag.”
Het evenement was met 78 deelnemers goed bezet. In de oefenmarathon werd een wegtraject afgelegd, vervolgens een vaardigheidsparcours en 5 hindernissen. Een extra prijs werd uitgereikt voor de snelste tijden op twee hindernissen.

Het menevenement bij Oosterland wordt georganiseerd door Rotaryclub Schouwen-Duiveland en Rotaryclub Zierikzee en de Fok- en Menvereniging Schouwen-Duiveland. Ongeveer 4000 mensen bezochten dit gezellige, goed georganiseerde evenement.
De opbrengst komt op ongeveer op €17.500,- en gaat naar 'Zeeland helpt Cambodja' en diverse goede doelen op Schouwen-Duiveland.

Klik hier voor de uitslagen