6 juli 2019

IJsbrand en Bram Chardon aan de start in Samorin

Van 26 tot en met 28 juli komen IJsbrand en Bram Chardon aan de start op de schitterende terreinen van het Olympic Sports Centre in Samorin, Slovakije. Zij nemen het met hun indoor vierspannen in een aantal ‘indoor-outdoor stijl’ wedstrijden op tegen Boyd Exell, Chester Weber, Glenn Geerts, Georg von Stein, József Dobrovitz en József Dobrovitz jr.

De wedstrijden worden gehouden in het kader van de X-Bionic Summer Tour waar ook het springen en endurance deel van uitmaken. De acht top-vierspanrijders komen in actie op de avonden van vrijdag 26 en zaterdag 27 juli en op zondagmiddag 28 juli.

Het complex in Samorin is gecreëerd door de succesvolle zakenman en endurance liefhebber Mario Hoffmann. De hippische faciliteiten van het Olympic Sports Centre zijn van zeer hoog niveau en kwaliteit en voldoen aan alle FEI-eisen. Het complex omvat 680 permanente stallen direct naast de vrachtwagenparking en de hoofdringen, een 1.6-km galopbaan en acht grote indoor en outdoor pistes met zowel gras als zandbodem.

Toegang is alle dagen gratis.

Klik hier voor meer informatie.Foto: Krisztina Horváth