2 april 2020

Imanse verlengt ‘Vroege vogel’ actie voor onderhoud paardentrailers en caravans

Ondernemers komen hun klanten in deze coronacrisis zo veek mogelijk tegemoet. Ook Imanse aanhangwagens en caravans uit Aalsmeer denkt mee en heeft haar ‘vroege vogel’ actie voor het jaarlijkse onderhoud van je paardentrailer of caravan verlengd.

Gewoon geopend

Imanse is tijdens de coronacrisis geopend, maar uiteraard gelden er maatregelen. Zo mogen er maximaal twee mensen tegelijkertijd de showroom betreden en wordt er anderhalve meter afstand van elkaar gehouden. Het aan-en afkoppelen van de trailer gebeurt door de Imanse- medewerkers als de klant binnen is om zich te melden: “Het vergt een totaal andere aanpak dan we gewend zijn, maar we proberen onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, waarbij we rekening houden met ieders veiligheid,” aldus eigenaresse Petra Imanse.

Kortingsvouchers voor veiligheid

Door alle restricties rondom het coronavirus heeft de jaarlijkse onderhoudsbeurt van je paardentrailer wellicht niet de hoogste prioriteit. Maar dit is voor de veiligheid uiteraard wel heel belangrijk. Daarom biedt Imanse de mogelijkheid om vouchers te kopen voor de speciale actieprijzen voor de servicebeurt van paardentrailers, caravans en campers.

Normaal gesproken gelden deze kortingen tot en met 30 april 2020, de aangekochte kortingsvouchers kunnen nu ingeleverd worden tot en met 31 december 2020.

Op deze manier kun je toch profiteren van het extra voordeel dat je anders zou moeten missen en ben je er zeker van dat je materieel weer spik en span is zodra je weer op wedstrijd of op pad gaat.

Klik hier voor de kortingsactiesAuteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.