9 maart 2014

Indoor Districtskampioenschap Oost Paarden

Mendistrict Oost hield op zaterdag 8 maart haar Districtskampioenschap Dressuur/Vaardigheid indoor voor de paarden. De schitterende accommodatie van De Willaerruiters in Scherpenzeel, een prima organisatie en een stralend voorjaarszonnetje maakten de dag tot een succes.

In de B-dressuur was het kampioenschap voor Annemarie Evers, terwijl het reservekampioenschap naar Hennie Noy ging. Melina Timmermand scoorde het hoogst in de L-dressuur. gevolgd door Marije van Brenk. In de M-dressuur ging de titel naar Arie Dibbits en Boudewijn Heuseveldt werd reservekampioen. Wim Veldboom was kampioen in de Z-dressuur. In de ZZ-dressuur was het Judian Zaaijer die kampioen werd. Ze werd op de voet gevolgd door Arie Dibbits. De ex aequo regeling besliste in het voordeel van Zaaijer. Van de tweespan combinaties werd Wito Mink kampioen. Hij reed M-dressuur.

Voor het vaardigheidsparcours tekende Deny van Ommeren. Hij had een selectief maar districtskampioenschap waardig parcours neergezet. In de rubriek L-vaardigheid werd Anouschka Mus kampioen, gevolgd door Marije van Brenk. Cor Jansen reed als enige met tweespan paarden. Hij reed een vlot parcours met slechts 2 ballen eraf. Freek Prozee is de nieuwe kampioen in de M-vaardigheid. Hij werd op de voet gevolgd door Truus Middelkoop. In de koningsklasse reed Wim Veldboom net iets sneller dan Wilco Wassink. Daardoor werd Wim Veldboom kampioen en Wilco Wassink reservekampioen.

Klik hier voor alle uitslagen