3 oktober 2020

Indoor programma Mendistrict West

De afgelopen maanden heeft het bestuur van Mendistrict West gekeken naar de mogelijkheden voor het komende indoor seizoen met in achtneming van de huidige coronamaatregelen. Het is daarom belangrijk dat alle aanwezigen (deelnemers, organisatie, vrijwilligers) zich aan de geldende coronaregels en reglementen van de organiserende verenigingen houden.

Selectie Strijd Der Districten

Drie organisaties werken mee aan de selectie voor de SDD, die plaats vindt op 31 januari in Ermelo. Om voor selectie in aanmerking te komen, moeten de deelnemers aan minimaal twee marathons deelnemen waarvan de twee beste resultaten meetellen.

Het programma:

  • 7 november in Ouddorp, georganiseerd door de Sasruiters
  • 21 november in Nieuw- en Sint Joosland, georganiseerd door Stichting Nationale Menwedstrijd Zeeland
  • 19 december in Barsingerhorn, georganiseerd door PSV Bucephalus

Mendistrict West gaat weer een mooie selectie menners vinden voor de SDD om de titelstrijd aan te gaan.

Indoor kampioenschappen Minimarathon en Dressuur & Vaardigheid

Anders dan andere jaren vindt het indoor kampioenschap minimarathon in Houten niet in januari plaats maar op 7 maart. Bij goede weersomstandigheden worden de kampioenschappen, met het oog op corona, georganiseerd in de buitenpiste.

De indoor kampioenschappen Dressuur en Vaardigheid worden, net als de afgelopen jaren, georganiseerd bij Stal de Ronde in Zwartewaal. Aangezien de vaardigheid vorig jaar ook een groot succes was is dit onderdeel ook verdeeld over twee dagen. De kampioenschappen dressuur vinden plaats op 20 en 21 februari, de vaardigheid een maand later op 20 en 21 maart.

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.