12 juli 2018

Inschrijving Peerdsturen geopend

De 27e editie van het Lunters Daagje Peerdsturen staat in de steigers en de inschrijving staat open. Zaterdag 8 september 2018 is het zover. Vorig jaar moest het evenement voor de eerste keer worden afgelast door de slechte weersomstandigheden. Dit jaar gaat de organisatie weer met enthousiasme aan de slag.

Het Lunters Daagje Peerdsturen is geschikt voor zowel beginnende menners als gevorderden. Het begint met een wegtraject van ongeveer 10 kilometer door de prachtige bossen van Lunteren. De route begint en eindigt in ’t Zandgat aan de Hessenweg. Na dit traject volgen de dressuur en de vaardigheid. Als laatste zijn er zes hindernissen waaronder de populaire waterhindernis. Iedereen kan alles op zijn eigen tempo rijden, want het gaat om plezier voor mens en dier.

Er is plaats voor maximaal 75 deelnemers. ‘We vinden het altijd weer fijn dat we zoveel mensportliefhebbers een mooie dag kunnen bezorgen,’ zeggen de organisatoren.

Aanmelden kan op verschillende manieren: via www.peerdsturen.nl, of via www.mijnknhs.nl, of per mail: [email protected] . Indien de spoorbreedte afwijkt van de standaard spoorbreedte, dan graag vermelden bij inschrijving.