19 oktober 2021

Inschrijving Kerstmarathon Scherpenzeel geopend

De inschrijving voor de Van Veluw indoor kerstmarathon in Scherpenzeel is open. De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 december.

Op vrijdagavond klokslag 18.00 uur start de jeugdrubriek en de strijd om de Jan Kuster wisselbeker met aansluitend de rubriek tweespan pony. Dan is er tevens mogelijkheid om alvast het parcours te verkennen (vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur en na afloop van de rubriek tweespan pony).

Zaterdagochtend begint de wedstrijd met de rubriek enkelspan pony. Daarna: enkelspan paard, tweespan paard en vierspan pony. Aansluitend is er pauze en gelegenheid om het finale parcours te verkennen. De finale avond gaat van start met de rubriek vierspan paard: zij rijden tweemaal het finale parcours. Daarna zijn de finales van de andere rubrieken.

Om deel te kunnen nemen aan deze indoormarathon moet je een geldige KNHS startpas hebben of lid zijn van de KNHS. Dat geldt juist niet voor de jeugdrubriek, want als je een startkaart hebt, mag je niet meer deelnemen aan de jeugdrubriek en kun je inschrijven bij de reguliere rubrieken.

De inschrijvingen worden verwerkt na betaling van het inschrijfgeld (25 euro, jeugdrubriek 10 euro). Als het maximum aantal deelnemers van een rubriek is overschreden, word je op de wachtlijst geplaatst. De Willaerruiters hopen er met elkaar een gezellig en sportief evenement van te maken. Iedereen is van harte uitgenodigd zowel deelnemers als toeschouwers.

Klik hier om je in te schrijvenFoto: Eveline Roseboom Meel

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.