17 oktober 2013

Jumping Amsterdam: Hans Heus en Herman ter Harmsel aan de start

Vierspanmenner Boyd Exell heeft zich, tot zijn grote spijt, moeten afmelden voor ‘Mennen in Mokum’ tijdens Jumping Amsterdam. Vanwege zijn overvolle agenda kan hij helaas niet aanwezig zijn tijdens de spectaculaire menavond op zondag 26 januari. In zijn plaats komen twee andere vierspanmenners uit de internationale mentop naar de RAI: Hans Heus en Herman ter Harmsel.


Elke topmenner is aan een District gekoppeld. Exell was met zijn vierspan vertegenwoordiger van District Zuid. Ter vervanging voor Exell wordt Heus of Ter Harmsel nu aan deze regio gekoppeld. Om het spannend te houden maakt de organisatie een week voorafgaand aan Jumping Amsterdam bekend welke vierspanrijder voor District Zuid aan start komt. Ook IJsbrand Chardon, Koos de Ronde, Theo Timmernan nemen deel. De vijfde vierspanmenner, die geen district krijgt toegewezen, neemt individueel deel aan de rubriek.

Ieder mendistrict vaardigt een team af, bestaande uit een enkel-, twee-en vierspan pony en een enkel- en tweespan paard. De selectiewedstrijden hiervoor zijn inmiddels in volle gang.
Overzicht van de vertegenwoordigers:
District Noord: Koos de Ronde
District Oost: Theo Timmerman
District Zuid: Nog nader te bepalen
District West: IJsbrand Chardon

Klik hier voor meer informatie