2 december 2021

Jumping Mechelen gaat niet door

Ondanks dat we afgelopen week nog mededeelden dat de organisatie van Jumping Mechelen vol goede moed bezig was met de voorbereidingen voor de 2021 editie, laten zij nu weten dat het dit jaar toch niet door kan gaan. Dat betekent dat de Wereldbekerwedstrijd mennen in Mechelen dit jaar ook niet doorgaat.

“We kunnen de oproepen vanuit de ziekenhuizen niet negeren en ook voor ons gaat de gezondheid van iedereen in onze samenleving voor op al het andere. Bovendien krijgt ons event binnen de huidige COVID-19 maatregelen niet de nodige zuurstof om door te gaan. Jumping Mechelen is een zeer divers event, maar wordt vooral beschouwd als een indoor sportevenement. Daar mogen momenteel geen bezoekers aanwezig zijn. En zonder ons enthousiast publiek kan Jumping Mechelen gewoonweg niet verdergaan”, aldus de organisatie.

Alle aangekochte tribunetickets worden automatisch terugbetaald via Teleticketservice. Alle business seats en VIP-tafels worden eveneens terugbetaald door Jumping Mechelen op de rekening die gebruikt werd voor de aankoop.

Het is nog niet duidelijk wat dit gaat betekenen voor de Wereldbekerwedstrijden reeks.Foto: Krisztina Horváth