6 mei 2022

Voorverkoop voor Stuttgart German Masters is begonnen

Na een gedwongen onderbreking van twee jaar als gevolg van de Corona-pandemie is de voorverkoop van de 36e Stuttgart German Masters begonnen. Van 9 tot en met 13 november 2022 staat in de Hanns-Martin-Schleyer-Halle ook de FEI Worldcup voor de vierspannen weer op het programma.

Voor Andreas Kroll, directeur van in Stuttgart Veranstaltungsgesellschaft, is dit een belangrijk signaal: “Deze wedstrijd is ons grootste sportevenement in de Hanns-Martin-Schleyer-Halle en wij verheugen ons erop om er ook dit jaar als wereldbekertoernooi deel van uit te maken.” Alle voorbereidingen verlopen volgens plan en de organisatoren zijn het erover eens: “We zullen een veelzijdige en spannende wedstrijd beleven met geweldige wedstrijden in springen, mennen, dressuur en eventing. Daarnaast zullen er weer aantrekkelijke shows zijn.”

Paardenfans kunnen er dus naar uitkijken om van 9 tot 13 november 2022 opnieuw het gekletter van hoeven en het gehinnik van paarden te horen.  Losse kaartjes kosten tussen de 9,- en 54,- euro, dagkaarten tussen 32,- en 79,- euro. Passe partouts zijn verkrijgbaar voor 169,-, 221,- en 242,- euro.

“Na een onderbreking van twee jaar moesten we de prijzen een beetje aanpassen, maar we hebben dat met mate gedaan,” zegt Andreas Kroll. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.easyticket.de.

Meer informatie over de wedstrijd op www.stuttgart-german-masters.de

Facebook: www.facebook.com/stuttgartgermanmaster