26 juni 2020

Kijktip: TV programma over Rijo Stables op RTL-Z

Het gebeurt niet vaak dat er op televisie aandacht is voor de mensport. Binnenkort besteedt het RTL-Z programma ‘How it’s done’ aandacht aan de Rijo Stables in Weert.


Op 13 juni werden er allerlei tv-opnames gemaakt van Riny en Rodinde Rutjens in hun werk en training. Natuurlijk zijn we benieuwd naar het resultaat. Het programma duurt een half uur en iedere aflevering biedt een kijkje in de keuken van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Drijfveer van ondernemers

How it’s done is een informatief TV-programma. Ondernemers en bedrijfsleiders vertellen openhartig over hoe zij hun producten en diensten realiseren, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Welke stappen nemen bedrijven met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Lukt het de bedrijven hun doel te bereiken? En zo ja, op welke manier?

De uitzending

Wil je zien en horen wat Riny en Rodinde daarover te vertellen hebben? Bekijk dan de uitzending van het programma op RTL-Z op 11 juli om 16.30 uur. De uitzending wordt herhaald op 13 juli om 10.30 uur en op 16 juli om 16.30 uur.Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.