13 oktober 2015

Klanten strijden voor toekomst PSC De Dijkgraaf

Boze buren, daar heeft paardensportcentrum De Dijkgraaf van vierspanrijder Edwin van der Graaf mee te maken. De buren ondervinden overlast en willen dat het bedrijf verdwijnt van haar huidige locatie. Klanten van PSC De Dijkgraaf zetten zich in voor het behoud van hun paardensportcentrum op Plaats Langeveld in Monster en zijn een petitie gestart.

“Wij willen het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Westland laten inzien, dat dit bedrijf niet zou moeten verdwijnen van deze mooie, zeer geschikte locatie. Een uniek bedrijf zet, door de gerichtheid op de mensport, de gemeente Westland duidelijk op de kaart”, schrijven initiatiefneemsters Leonie Maat en Diana Zuiderwijk.

De toekomst van PSC De Dijkgraaf is op dit moment erg onzeker. Na vijf jaar lijkt er geen plek meer te zijn op Plaats Langeveld.“De gemeente komt terug op een eerder gedane belofte van een mogelijke verlenging van 5, 10 of 15 jaar.” De klanten van het paardensportcentrum hopen dat het bedrijf niet hoeft te verhuizen. “De ruimte op deze locatie biedt voor zowel beginnende als gevorderde menners de mogelijkheid om de sport te beoefenen zonder daarbij hinder of gevaar op te leveren voor andere weggebruikers. Respect voor anderen, rekening houden met elkaar en ook veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel.”

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Petitie PSC De Dijkgraaf/Bit/HoefnetFoto: Krisztina Horváth