12 juli 2019

Koetsen Kanora: passen, aanmeten en uittesten in de Kempische Bossen

In het verlengde van de A67, een half uurtje rijden van Eindhoven in het Belgische dorp Tielen is Koetsen Kanora gevestigd. Vierspan ponymenner Kenny Kanora is geregeld aanwezig bij de grote indoorwedstrijden, zowel met zijn aanspanning als in de strodorpen met zijn koetsen en tuigen.

Koetsen Kanora heeft een groot assortiment nieuwe en tweedehands koetsen en tuigen en is de grootste Zilco – dealer van België. Ook hebben zij Kieffer en Ideal in het assortiment en zijn dealer van het Poolse koetsenmerk Dominiak.


Dominiak koets

Tuigen en koetsen uitproberen bij Kanora, mag met recht een dagje uit genoemd worden. Zomer en winter kan er overdekt gepast worden en de nieuwe materialen kunnen direct vanuit het bedrijf uitgeprobeerd worden tijdens een mooie rit door de uitgestrekte Kempische Bossen. Kenny Kanora is met zijn team geregeld op wedstrijden in Nederland te vinden, dus ophalen en afleveren van de
koetsen behoort tot de mogelijkheden.

Op de Facebook-pagina is het actuele aanbod te vinden van koetsen en tuigen voor alle budgetten, maar natuurlijk kun je Kenny altijd even aanspreken op de wedstrijden!

Klik hier voor de website

Klik hier voor de Facebookpagina


Kenny Kanora actief in Nijkerk