9 september 2019

Koetsenmarkt in Noordwolde

Na de succesvolle verkoopdag in augustus van Rijtuigenhuis Lyma worden de laatste koetsen en rijtuigen uit de collectie op 12 oktober voor ‘geld en pepermunt' aangeboden in het Friese Noordwolde.

Op deze ‘restanten’-koetsenmarkt worden ook tuigage en curiosa, zoals schilderijen, beelden en lectuur aangeboden. Daarnaast is er een unieke mogelijkheid om je eigen rijtuig te koop aan te bieden of een verkoopkraam te huren voor tuigage en/of paardensportartikelen.
De organisatie maakt vooraf een selectie uit de te verkopen rijtuigen, zodat er een gevarieerd aanbod van ruim zestig koetsen te zien is.

Verkopers kunnen zich aanmelden vóór 23 september via e-mail, waarbij drie foto’s van het aangeboden rijtuig meegestuurd dienen te worden. Het materiaal dat uiteindelijk ter verkoop aangeboden wordt op de koetsenmarkt, is vanaf 25 september al te bezichtigen op de website van Rijtuigenhuis Lyma.

Op 12 oktober is het publiek welkom vanaf 11.00 uur op de Molenstraat 10b in Noordwolde. Betaling is mogelijk door te pinnen, contant of via bankoverschrijving. Catering is aanwezig.

Klik hier voor meer informatie