9 maart 2016

Lees binnenkort de vernieuwde MenSport!

MenSport heeft een nieuw jasje gekregen. Het vernieuwde uiterlijk is helemaal van deze tijd en daarmee heeft hét magazine voor menners een mooie, frisse uitstraling en inhoud gekregen. Enkele vaste waarden in het vernieuwde magazine zijn instructie, interview en de rubriek Koetserwaals. Natuurlijk is er aandacht voor alle aspecten van de Mensport: van recreatief, tot wedstrijdsport tot authentiek. 

Het zestig pagina’s dikke magazine verschijnt negen keer per jaar. De wekelijkse nieuwsbrief en Facebook zorgen ervoor dat de MenSport lezers op de hoogte blijven van de actualiteit. En in de loop van dit jaar zal ook www.mensport.nl/be een metamorfose ondergaan.

De eerstvolgende MenSport verschijnt op 17 maart en staat met één been in de lente en het andere nog in de winter. Cornelie de Geijter vertelt de ins en outs van het tandemrijden. Verder ging MenSport op bezoek bij vierspanrijder Mark Weusthof die na een jaar van afwezigheid in de topsport, zich nu opmaakt voor het wereldkampioenschap in eigen land. Met het oog op het komende voorjaar is er aandacht voor weidebeheer en afrasteringen. Veterinair Olivier Simon vertelt meer over het ontstaan en de behandeling van hoefscheuren en de tweewieler van Hans van der Mee is aan een test onderworpen. In de nieuwe rubriek MenTalent maak je kennis met Stefan van der Meijden en we blikken vooruit op de eerste internationale wedstrijd in Valkenswaard.

Tot slot staat het magazine bol van de berichten. Zoals informatie over de stichting Parapaard die zich dit jaar focust op het mennen, een bijzonder verhaal over de Eper lijkkoets en de belevenissen van Tonnie Cazemier die menles nam bij Grand Prix-ruiter Diederik van Silfhout. Een volle pagina met rallynieuws, een column en een heleboel korte berichten maken deze vernieuwde MenSport compleet. Bij de abonnees ligt de geheel vernieuwde MenSport in de loop van volgende week in de brievenbus. Vanaf 17 maart is deze MenSport (nummer 2) in de winkel te vinden of los verkrijgbaar via www.paardenmagazines.nl