1 april 2015

LiquiHorse sponsort Jacques Poppen

Per 1 april start LiquiHorse met het sponsoren van Jacques Poppen. Jacques is tweevoudig Wereldkampioen als enkelspan para-menner. Naast Jacques Poppen worden ook de menners Raymond Letteboer, Jannes Kinds en Marissa Schuiling gesponsord. In andere disciplines sponsort LiquiHorse sporters als eventingamazone Joyce van de Kuilen, dressuurruiter Robin Bernoski en springamazone Saskia Deknatel.


Jacques Poppen is afgelopen jaar voor de tweede maal Wereldkampioen geworden tijdens het World Para Equestrian Championships in het Britse Sandringham. Hiermee heeft Poppen na 5 WK’s reeds 10 medailles gewonnen . “Deze prestatie vereist topfitte paarden. We voeren nu al een tijd dagelijks LiquiHorse aan Aniek en PP en we zien en merken dat ze nog fitter zijn dan voorheen. Ze zijn speelser en voelen zich erg goed. Jan van Benthem voorziet ons al vanaf het eerste gebruik van LiquiHorse van voeradvies op maat per paard, dat ervaren we als zeer prettig! Met dagelijks LiquiHorse Relax en rondom wedstrijden LiquiHorse Sport ondersteunen wij Aniek en PP in de fitheid en vlot herstel na zware trainingen of wedstrijden.” Aldus Jacques Poppen.

“Wij hoorden goede berichten van LiquiHorse ambassadeur Jannes Kinds. Daarnaast sprak ons de aanpak heel erg aan; eerst bloedonderzoek en ruwvoeronderzoek en dan advies. De begeleiding is fijn en erg duidelijk. We hebben nu het idee dat we gericht bezig zijn ons paard te ondersteunen terwijl we eerder maar gisten naar de tekorten van onze paarden en dus ook maar wat bij gaven. Op naar een nieuw seizoen! Vervolgt Jacques Poppen.

“Voeding is een belangrijke factor voor de paarden, zeker in de topsport. Daarom kiezen wij ervoor om Jacques Poppen en de andere ambassadeurs te sponsoren. Het persoonlijke voeradvies en de begeleiding zorgen ervoor dat topsporters vanaf de start van het gebruik van de LiquiHorse meer uit hun paarden halen.” Aldus Jan van Benthem. “Door deze persoonlijke begeleiding en prettige ervaring is ook de sponsoring tot stand gekomen.” Geeft Poppen aan.

De LiquiHorse producten zijn bedacht en worden geproduceerd door Van Benthem Minerals. “Wij zijn zelf actief in de mensport. Anderzijds ontwikkelen en produceren wij al jaren mineralen- en vitaminen mengsels voor de veehouderijsector. Naar aanleiding van de ervaring bij onze eigen paarden hebben we LiquiHorse ontwikkeld. Het LiquiHorse concept gaat uit van een dagelijkse gift waardoor paarden het voer beter kunnen benutten. Hierdoor is in veel gevallen minder krachtvoer of zelfs geen krachtvoer nodig.” Aldus directeur en voeradviseur Jan van Benthem. LiquiHorse wordt via internet rechtstreeks aan de gebruikers verkocht. “Niet alle paarden zijn hetzelfde en hebben dezelfde arbeidsintensiteit. Daarnaast vragen verschillende disciplines een andere voederbehoefte van een paard. Daarom houden we graag contact met onze klanten en geven we vrijblijvend advies.” Besluit Jan van Benthem

Bron: www.liquihorse.nl