10 augustus 2019

Ludieke win-actie tijdens BK mennen Booischot

Van 16 tot en met 18 augustus organiseert menvereniging 'Kempische Marathon Menners' voor de derde maal de Belgische Kampioenschappen mennen in Booischot. Vanwege het 30-jarig jubileum vindt er een gelukstrekking plaats waarin een ballonvaart voor twee personen te winnen valt.

Elke aanwezige wedstrijdmenner ontvangt bij het secretariaat een gelukspoppetje met een tekstwoord. Op vrijdag tijdens de feestavond met DJ en karaoke wordt een tekstwoord getrokken en wint de menner met het overeenstemmende gelukspoppetje de ballonvaart.

Het wedstrijdprogramma begint alle dagen om 09.00 uur, te beginnen met de dressuur op vrijdag.. De marathon op zaterdag heeft zeven hindernissen waaronder een waterhindernis en een brughindernis. Op zondag vindt de afsluitende vaardigheid plaats.

Tijdens dit weekend wordt er van alles georganiseerd voor het publiek en ook aan de inwendige mens is ruimschoots gedacht. Behalve een ijskar en een frietkraam wordt er op zaterdag een barbecue georganiseerd, waarvoor je je nog op kunt geven. 

Klik hier voor meer informatie