25 maart 2020

ManMat paardensportartikelen …. én mondkapjes!

ManMat paardensportartikelen heeft ook te maken met de coronacrisis, maar dan op een positieve manier. ManMat Tsjechië houdt zich met haar professionele naaimachines momenteel voornamelijk bezig met het vervaardigen van mondkapjes en gezichtsmaskers in de strijd tegen het coronavirus. Met als begrijpelijk gevolg dat de ManMat artikelen later geleverd worden dan gebruikelijk.

Voor de Nederlandse markt worden de ManMat-artikelen rechtstreeks vanaf de Tsjechische producent geïmporteerd door Imanse.
ManMat Nederland werkt hard om bestellingen op tijd en correct te kunnen leveren.  Momenteel ligt de fabricage van sommige artikelen echter stil door de keuze eerst te helpen in de strijd tegen Corona. Deze artikelen kunnen op dit moment dan ook niet geleverd worden.

ManMat Nederland vraagt begrip voor de keuze van de producent en zoekt naar een tussenoplossing om te voorkomen dat je misgrijpt. Toch is het bijzonder te noemen dat de coronacrisis op deze manier de mensport beïnvloedt!

Imanse-ManMat Nederland paardensportartikelen

Foto’s: Facebook Radka RydlováAuteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.