18 november 2013

Meet & Greet tijdens Open House Chr. van den Heuvel & Zonen

Dit jaar is er tijdens de bekende open dagen op 22, 23 en 24 november bij Chr. van den Heuvel & Zonen nog meer te zien, nog meer te beleven en nog meer gezelligheid! Met twee wereldtoppers vierspannen staat een Meet & Greet gepland.

Op zaterdag is een Meet & Greet met viervoudig wereldkampioen IJsbrand Chardon en op zondag met tweevoudig wereldkampioen Boyd Exell.
De prijsuitreiking van de ‘Christiaan van den Heuvel Trofee’ voor de restauratiecompetitie van de NVTG vindt plaats op zaterdagmiddag 23 november.
Speciaal voor de allerkleinsten komt Sinterklaas samen met zijn Pieterbaas een bezoek brengen op zondag rond 14 uur!
Tijdens de open dagen kunnen bezoekers gratis meedingen naar ruim €1000,- aan mooie prijzen, waaronder een enkelspan tuig van Ideal, een Stable Duo paardendeken set van Dominique en een waardebon voor een paardenwelzijn clinic van Hippo Sofia. De prijswinnaars worden op zondagmiddag bekend gemaakt.
Dit jaar is er een grote keuze uit nieuwe en gebruikte importwagens tegen zeer aantrekkelijke prijzen en tevens een ruime keuze uit Top Occasions.
De toegang en parkeren is geheel gratis en op het gezellige verwarmde binnen terras wordt een drankje en een hapje aangeboden.
 
Klik hier voor meer informatie en de standhouders